Welcome2Solutions Forum
Main Page  |  Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Search

 
Username:
Password:
Welcome2Solutions Forum >> Main Forums >> General Discussion >> Makrome Anahtarlik
Makrome Anahtarlik
Author Topic
rossderi


Newbie

Join Date: 7.14.2022
Posts: 8

Posted: 7.16.2022 11:17:18

Makrome anahtarlik ipi kaç mm olmali?
Makrome Anahtarlik için 2 mm Tek Burgulu, 3 mm Tek Burgulu, 2 mm 3 Bükümlü veya 3 mm 2 Bükümlü Pamuk Makrome ipleri kullanabilirsiniz. Makrome Yaprak Modeli için en uygun ip 3 mm Tek Burgulu iplerdir.

Makrome yaprak için hangi ip?
Tek burgulu pamuk ipleri, ritzz.net adresinden temin edebilirsiniz. Yapraginizin büyüklügüne ve kullanim alanina göre seçebileceginiz ip kalinliklari, 2 mm ile 16 mm arasinda degisiyor. Pamuk makrome iplerinin çok farkli renk alternatifleri mevcut. Fotografta gördügünüz pamuk ip, 5 mm kalinliginda ve somon rengi.

Hangi makrome ipi?
Özellikle makrome perde ve runner için önerimiz 4 mm 3 bükümlü pamuk halat iplerdir. Bu ip türü yikamaya daha dayaniklidir. Perde, runner gibi makrome çalismalarinizda 4 mm 3 bükümlü pamuk halat ip kullanabilirsiniz. Tek burgulu ipler yikamada çabuk dagilabilir ve emeginize yazik olabilir.

Makrome ip çesitleri nelerdir?
Makrome iplerinin yapisini incelemek gerekirse; pamuklu, polipropilen, polyester gibi çesitleri vardir. Sadece bu maddeden olusmayip karisimi da olabilir.

Makrome anahtarlik ipi kaç cm? Makrome Anahtarlik Makrome Anahtarlik ve Emzik Askilari için önerecegimiz ipler 2 mm, 3 mm Tek Burgulu String Ipler ve 3 mm 2 Bükümlü Pamuk Halat Iplerdir.

Makrome yaprak ipi kaç mm olmali?
Genelde 3 mm makrome ipi kalinliginda ve 300-330 gr olan ipler olarak satilir.

Hangi makrome ipi ile ne yapilir?
Makrome Ip Kalinliklari 3 Milimetre ip ile ayni sekilde küçük dekoratif modeller yapabilirsiniz. Örnek verecek olursak ; toka, bileklik, küpe , yaprak vs. Milimetresi düsük yani ince iplerle çalisirken çok fazla el isi yapmaniza neden olacaktir. Iplerin ince olmasi , kalin iplere ayirdiginiz süre ile bir olmayacaktir.

3 büküm makrome ipi ile ne yapilir?
Ipin kalinligi 3 mm''''''''''''''''dir. Bu ürünü özellikle makrome ürün yapiminda, çanta, duvar süsü, supla gibi ürünlerin yapiminda kullanabilirsiniz. % 100 Pamuktan üretilmistir. 250 gram agirligindadir. Yaklasik olarak 75 metre uzunlugundadir.

Makrome Anahtarlik ve Emzik Askilari için önerecegimiz ipler 2 mm, 3 mm Tek Burgulu String Ipler ve 3 mm 2 Bükümlü Pamuk Halat Iplerdir. 5 mm Tek Burgulu String Ipler ile de çalisabilirsiniz fakat kullanacaginiz kanca, halka veya klipsin ipi geçireceginiz kisminin genisligini göz önüne almaniz gerekir.

Taki neden yapilir?
Taki yapiminda genelde taslar ,kehribar ve mercan, degerli metaller, boncuk benzeri malzemeler ve kabuklar yaygin olarak kullanilmaktadir.

Bileklik nasil yapilir malzemeleri nelerdir?
Size öncelikle bileklik yapma setlerinden bahsetmek isterim. Neler lazim olabilir, tek tek alayim gibi dertlerden kurtariyor sizi bu setler ve baslangiç için oldukça keyifli….Deriden Bileklik Yapimi

Deri ipler.
Dügme, metal bir süs malzemesi, eski bir rozet ya da brostan herhangi bir tanesi.

Bit boncuk ne ise yarar?
Taki yapiminda kapamanin çelik tele veya ipe tutmasini saglayan sabitleme yapan taki malzemesidir.

Takiyi ilk kim buldu?
Ilk olarak toprak yüzeyinde bulundugu tahmin edilen altindan yapilmis obje ve mücevherler ilk olarak M.Ö 3000 yillarinda Güney Irak''''''''''''''''ta bulunmustur. M.Ö 2000 yillarinda da Peru civarinda, ilk altinin taki, süs ve ziynet esyalari bulunmustur.

Bileklik hangi iplerden yapilir?
Bileklik ve benzeri takilar için Makrome ipi kullaniliyor fakat burada sizin de gördügünüz gibi ince Örgü ipi kullanilmis. Eger Makrome tarzi ip kullanirsaniz Bileklik dönme yapar ve kalin olur. Örgü ipi ile Bileklik nasil örülür? burada güzel bir örnegini görebilirsiniz.

Sans Bilekligi hangi iple yapilir?
Sans bilekligi yapimi ile karsinizdayim. dantel ipiyle yapabileceginiz çok kolay bir model oldu. umarim hosunuza gider ve isinize yarar. bileklik yapimi.

Diger konulari da Makrome Anahtarlik, Makrome Anahtarlik, Makrome Anahtarlik, Makrome Anahtarlik inceleyin.


  W2S Database Support