Welcome2Solutions Forum
Main Page  |  Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Search

 
Username:
Password:
Welcome2Solutions Forum >> Main Forums >> .NET >> Kopen Nike Air Max 180
Kopen Nike Air Max 180
Author Topic
antrens


Newbie

Join Date: 8.24.2021
Posts: 7

Posted: 8.24.2021 9:13:55

Yoon van AMBUSH heeft haar liefde voor de Kopen Nike Air Max 180 overduidelijk duidelijk gemaakt door een Nike-partnerschap tot stand te brengen dat in feite een oprecht eerbetoon is aan de eerste schoen die ze ooit met haar eigen geld kocht. Het nieuwste avant-garde stuk om de mix van excentrieke samenwerkingen te betreden, is een samensmelting van enkele van de beste Swoosh-modellen. Aangekomen in twee kleurstellingen, een schoon lichtgrijs en een meer vlekbestendig zwart, omhult hun ripstop-achtige bovenwerk de hele voet, terwijl gescheiden ritsen ervoor zorgen dat je er gemakkelijk in en uit kunt stappen. Suède panelen aan de achterkant en plastic mallen naast de glanzende neus en getapete vamp creëren extra dimensielagen naar de klassiek ingewikkelde zool voor een set nieuwe ideeën vermengd met oude blauwdrukken.



Eind jaren tachtig verenigde de val van de Berlijnse muur Duitsland. Een jaar later kreeg de stad weer de status van politieke hoofdstad van het land. Nike Air Max 180 Verkoop Tegelijkertijd bloeide zijn status als cultureel centrum op. Kunstenaars, ontwerpers en meer stroomden naar Berlijn, en met hen bloeide een van ''s werelds toonaangevende elektronische muziek- en clubscènes. De keiharde 12-inch platen uit de jaren ''90 worden vandaag de dag nog steeds trouw gedraaid door de stadsdj''s, evenals elementen van de unieke esthetiek die zich naast de geluiden ontwikkelden.

Het jaar 1991 werd ook gekenmerkt door de release van de Nike Air Max 180 te Koop. Een samenwerkingsproject tussen ontwerpers Bruce Kilgore en Tinker Hatfield, de schoen maakte gebruik van nieuwe ontwikkelingen in het blaasvormen om een ??radicale, eerste in zijn soort 180-graden zichtbare Air-unit. Net als de klassieke nummers van de muziekscènes die de schoen omarmden, is ook deze sinds de begindagen een hoofdbestanddeel van de Berlijnse scene gebleven.

Yoon van AMBUSH maakte haar liefde voor de Nike Air Max 180 Schoenen en Air Zoom Flight heel duidelijk en creëerde een eerbetoon aan twee persoonlijke favorieten met haar eigen gezamenlijke release. Hoewel de eerste druppel van het model de dagen na de verbluffende onthulling vrij rustig werd gehouden, brengt het duo nu een bredere lancering tot stand buiten de hyperlokale soort. Twee kleurstellingen maken indruk in neutrale veelzijdigheid, waarbij deze veel lichtere tint kiest voor een lijkwade van lichtgrijs synthetisch materiaal, met licht gerasterde texturen met subtiel opgedrukte swooshes die overgaan van het profiel naar de vamp. Neuskappen voegen een lichte metalen afwerking toe met het getapete spatbord en de gelaagde hielkap die een extra dimensie aan het soksilhouet geven.

Door eenvoudige overlays te combineren die zijn geïnspireerd op de brutalistische architectuur die veel voorkomt in Berlijn, samen met hete neonelementen die een helder eerbetoon zijn aan het clubleven, zijn de schoenen zowel serieus als speels. Nike Air Max 180 Heren/Dames Ze hebben ook "UNITY" en "FREEDOM" gedrukt in vetgedrukte blokletters onder de doorschijnende buitenzool - een knipoog naar de verbindende kracht van muziek.

www.schoenenjogger.com


  W2S Database Support